Referencia munkáink

Elkészült a tószegi Accell Hunland Kft. előtér és recepció átalakítása a Bolax Kft. tervezésében és kivitelezésében.
A Megrendelői elképzelések és az építészeti koncepció alapján a gyárépület meglévő, szűkös előterének átalakításával egy reprezentatív, esztétikus fogadótér kialakítása volt a cél. Az új előtérnek sokkal szervesebb részét képezi a portaszolgálat számára kialakított pultsor és munkaállomás. A meglévő galériafödém részleges elbontásával egy sokkal nagyvonalúbb és világosabb teret kaptunk. Az eredeti helyett egy modern megjelenésű, helytakarékos, üvegkorlátos lépcső készült, amely szintén segített a tér jobb megnyitásában. A világos burkolatok mellett a zöldfalak, a mesterséges kiállító domb és modern bútorok teszik még barátságosabbá a belső teret.
Tószegi Accell előtér és recepció