Rólunk

A BOLAX Kft 1994 januárjában kezdte meg tevékenységét családi vállalkozásként, melyet apa és két fia –két építészmérnök és egy építőipari menedzser alapított. Fő tevékenységi köre: generál kivitelezés; generál tervezés; építőanyag kereskedelem.

Üzleti filozófiánk az etikus versenyfeltételek betartása mellett Megrendelőink számára mindenkor az ár/érték arány figyelembevételével a maximális minőségi munka biztosítása.

Munkatársaink között megtalálhatóak a tapasztalt, nagy tudású idősebb kollégák mellett az ambiciózus fiatalok is. De ahogyan a jó pap, úgy a jó szakember is holtig tanul, a folyamatos szakmai fejlődést a rendszeres továbbképzések biztosítják. Az építőipar az-az iparág, melynél-ellentétben a gyártósoros technológiáknál- különösen nehéz folyamatosan kiváló minőségű terméket produkálni. Cégvezetésünk feladata a megfelelő szakemberek megszerzése, megtartása mellett a hosszútávon is jó teljesítményt produkálni tudó alvállalkozói hálózat fenntartása és folyamatos fejlesztése.

Az indulás óta gazdasági társaságunk piaci helyzete stabil. Tevékenységi körében folyamatosan rendelkezik megrendelésekkel. A megtermelt nyereség jelentős részét vállalkozásunk tevékenységébe forgatjuk vissza. Beruházásaink célja, hogy javuló munkafeltétekkel egyre magasabb szinten tudjuk kielégíteni Megrendelőink igényeit.

Az államháztartással, a beszállítókkal és a munkaviszonyban lévő dolgozóival szembeni kötelezettségeinek cégünk mindenkor határidőben eleget tett. A munkák előfinanszírozását társaságunk saját erőből biztosítja. A Kft-nek hosszú- és rövid lejáratú kötelezettsége a napi folyamatos működéséhez szükséges kivételével- (hitel, kölcsön) nincs.

Nagy hangsúlyt fektetünk a balesetvédelmi előírások betartására, a munkavédelmi eszközök használatára. Ebben kollégáik partnerek, de az esetleges kihágásokat súlyosan szankcionáljuk.

Vállalkozásunk profiljának bővítéseként cégünk 2002 évben egy nagyobb volumenű ingatlan beruházásba kezdett. Tevékenysége folytatásához jogszabály által kötelezett telephely kialakítása mellett, építőanyag szakáruházat valósított meg, mintegy 5000 m2-en. Az általunk végzett munka hatékonyabbá tétele érdekében cégünk tevékenységét 2003-ban három alapágazatra osztottuk, melynek következtében külön-külön felelős irányítás alá került a tervezés, kivitelezés és az építőanyag kereskedelem. Intézkedésünk célja a maximális hatékonyság és rugalmasság biztosításával minden tevékenységi terület számára biztosítani a dinamikus fejlődés lehetőségét.

Tevékenységünk hosszú távon fenntartható fejlődéséhez elengedhetetlen a nemzetközileg elismert minőségbiztosítási rendszer alkalmazása. Ennek megfelelően cégünk mindhárom tevékenységére, a Certop által auditált ISO 9001 minőségirányítási rendszert működtetünk.

Mint vállalkozók egyben kockázatvállalók is vagyunk, akik hajlandóak pénzüket és jó hírüket feltenni egy ötletre vagy vállalkozásra. Örülünk a sikernek, de vállaljuk a kudarc felelősségét is. Nem arról van szó, hogy nem áll módunkban feljebb tolni a felelősséget, de valljuk: tőlünk indul ki minden, ami felelős hozzáállást igényel. Minden vállalkozást az általa végzett munka minősége jellemez leginkább. Célunk, hogy minden körülmények között eleget tudjunk tenni az üzleti filozófiánkat tükröző szlogenünknek:

„ÉRTÉKÁLLÓ MINŐSÉGET
HAGYUNK A JÖVŐRE!”

Szolgáltatunk, munkánk nem a számla kibocsátásáig tart, de a műszaki átadást követően is figyelemmel kísérjük az általunk készített létesítmények „életét” és az esetlegesen bekövetkező hibákat kollégáink a lehető legrövidebb időn belül kijavítják.

“Számunkra a szolgáltatás fontosabb mint a nyereség, a nyereség nem közvetlen cél, hanem szolgáltatásunk eredménye.” /Ford/ Szellemi kapacitásunkat segítségül híva igyekszünk Megrendelőinket segíteni abban, hogy a lehető legjobb döntést hozhassák meg minden szakmánkat érintő kérdésben. Célunk a teljeskörű vevői elégedettség elnyerése, s ami még nehezebb a megszerzett bizalom megtartása.

Munkatársaink

Vezetéknév Keresztnév

Pozíció

Vezetéknév Keresztnév

Pozíció

Vezetéknév Keresztnév

Pozíció

Vezetéknév Keresztnév

Pozíció

Vezetéknév Keresztnév

Pozíció

Szolgáltatásaink

Tanúsítványaink

Támogatók